MIRNA ARIA - LOGO - 2
ZAMIRISI SLAVONIJO_NHT_LICE
BOZIC - PREDNJA
ZUPANJA FEST 2006 - LICE
ZUPANJA FEST 2007 - LICE

Ovo je naš prvoobjavljeni CD na kojem se nalazi jedanaest kompozicija u izvedbi sastava poznatijeg kao “Zlatni dukati”, koji zbog razlaza s bivšim menadžerom mjena ime u “Najbolji hrvatski tamburaši”. Ovaj legendarni sastav već više od dvadeset godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni i iza sebe ima više od dvadeset objavljenih albuma.

“Zamiriši Slavonijo”, album NHT-a objavljen je krajem 2006. godine. Na albumu se nalaze skladbe raznih autora od kojih bi izdvojili skladbu “Posljednja bitka” za koju je snimljen video spot . Zbog svoje iskrenosti i direktnosti video spot, na žalost nije naišao na razumijevanje na hrvatskoj javnoj televiziji, a samim time niti na ostalim komercijalnim televizijama u Hrvatskoj. Možemo izdvojiti CMC i NET-TV koje su emitirale ovaj spot i pjesmu u kojoj NHT iznose svoja stajališta o haškom procesu protiv hrvatskih generala.

Preporučujemo ovaj audio uradak svim ozbiljnim zaljubljenicima u tamburašku glazbu jer ovdje se radi o najboljem izboru kada je riječ o tamburama.

Evo još jednog glazbenog uratka NHT-a, poslušajte deset najizvođenijih božićnih pjesama na popularni način  ovog dobro poznatog satava.

Naručite CD “Božić uz tambure” i uživajte u nezaboravnom božićnom ugođaju uz ”Najbolje hrvatske tamburaše”

“Festival šokačke pisme” u Županji pokrenut je 2006. godine kao dio događanja tradicionalne manifestacije Šokačko sijelo koja se održava već 40-ak godina.

Festival je zamišljen kao scena na kojoj bi se okupili autori i izvođači narodne komponirane glazbe i to prvenstveno oni koji svojim rodom i prebivalištem pripadaju županjskom kraju.

Budući da županjski kraj obiluje velikim brojem tamburaških sastava i solista koji dugi niz godina uspješno djeluju u ovom kraju a i šire, festival je omogućio okupljanje svih na istom mjestu, gdje bi izvodili nove skladbe i time obogatili kulturnu baštinu svoga kraja i cijele Hrvatske

Navest ćemo samo neke od izvođača čije se izvedbe nalaze na ovom CD-u:

Najbolji hrvatski tamburaši (EX Zlatni dukati), Šima Jovanovac, Kristali, Patria, Dike, Žute dunje, Romanca, Tambura band, Bosutski bećari, Đeram, Graničari, Mladi dukati, Slavonska idila i drugi.

Specifičnost ovog festivala je i u tome što se živa izvedba skladbi, dakle njihovo prvo izvođenje, snima studijskom tehnikom i kao takvo objavljuje na nosaču zvuka, što jos više daje draž ovom festivalu i unosi jedinstvenu “napetost” u izvedbe a tako dobivamo nezaboravan dojam kod preslušavanja ovog nosača zvuka.

1. i 2. festival su objavljeni kao dvostruki CD na kojem se nalazi 43 skladbe.

1. FESTIVAL ŠOKAČKE PISME - ŽUPANJA 2006.

2. FESTIVAL ŠOKAČKE PISME - ŽUPANJA 2007.