MIRNA ARIA - LOGO - 2
ZUPANJA FEST_2008_PREDNJA_LICE
PUCO - MOJE PJESME
OTOK_PREDNJA_LICE

Kao i prva dva i 3. festival šokačke pisme” snimljen je uživo i objavljen na ovom cd-u. Na festivalu je nastupilo dvadeset i dvoje izvođača s novim skladbama čiji su autori uglavnom iz županjskog kraja.

Godinu dana poslije, dakle na svakom novom festivalu, proglasi se pobjednička pjesma s prošlogodišnjeg festivala i to na način da se zbroje glasovi pet radijskih urednika s radijskih postaja: Zagreb, Osijek, Vukovar, Vinkovci i Županja. Urednici ponaosob biraju tri pjesme i daju im bodove, a pobjednička “Pjesma festivala” je pjesma s najvećim brojem bodova u konačnom zbroju.

Tako je na prvom festivalu pobijedila pjesma koju su izvodile “Dike” iz Vinkovaca “Slavonac sam ja”, na drugom je pobjedu odnijela pjesma “Bosutskih bećara”, takodjer iz Vinkovaca, “Tuđe ljubim pa je bolje” a pobjedničku pjesmu s ovog albuma ćemo objaviti na 4. festivalu šokačke pisme 2009.godine.

Vjerujemo da ćete slušajući pjesme s ovog albuma osjetiti iskreni naboj i ljubav izvođača prema ljudima i kraju u kojem su rođeni.

“Moje pjesme” prvi samostalni glazbeni album Josipa Pintarića - Puce, neosporne živuće legende novogradiškog kraja u svakom pogledu

Puco, ne samo što je hrvatskoj javnosti poznat kao izuzetan slikar koji na osebujan način oslikava slavonski kraj i ljude, nego je i neiscrpan izvor riječi i zvukovlja kojim također ovjekovječuje svoje omiljene teme i motive.

Veliki i iskreni zaljubljenik u prirodu i ljude neumorno giba slavonskim krajem i bilježi svojom svestranom umjetničkom dušom život slavonskog čovjeka.

Na albumu ćete naći dvanaest skladbi koje su svojevrstan presjek mnoštva pjesama što nam je podario ovaj neumorni pjesnik, glazbenik i slikar.

Poglavarstvo grada Otoka, predvođeno gradonačelnikom Josipom Šarićem, prepoznalo je važnost turističke ponude i turizma uopće te je s toga odlučilo napraviti i prepoznatljiv suvenir kao jedan mali detalj u kompleksnoj priči oko turističke prepoznatljivosti grada Otoka.

Glazbena razglednica o gradu Otoku, CD - grad Otok, na sebi ima pet skladbi tematski vezanih uz Otok, izvode ih Stanko Šarić, Tambura band i Gracija.