MIRNA ARIA - LOGO - 2
STAROGRADSKE PJESME
SVE CU PRODAT_LICE

Starogradske pjesme, album sa 18 pjesama, dobro znanih ljubiteljima ovog glazbenog žanra. Autor većeg broja pjesama je legendarni Zvonko Bogdan. Neke tradicionale je obradio pok. Hrvoje Majić koji je i autor svih aranžmana na ovom albumu. Mirna aria je u suradnji sa Stankom Šarićem, vokalnim solistom nekadašnjih Zlatnih dukata, sada Najboljih hrvatskih tamburaša priredila obnovljeno i prošireno izdanje nekadašnje Starogradske pjesmarice na zadovoljstvo svih ljubitelja ove nezaboravne i uvijek rado slušane glazbe

Sve ću prodat’ sutra naslovna je pjesma albuma na kojem se nalazi 14 skladbi za koje su tekstove pisali: Terezija Bognar (u najvećem broju), Hrvoje Bogutovac, Ivana, Marija i Vinko Glavačević, Karlo Oršolić, Ivo Mikulučin i Romana Brolich. Kao autori glazbe sudjeluju: Krešimir Bogutovac, Karlo Oršolić, Branko Milinović i Stanko Šarić. Za naslovnu pjesmu je snimljen i video spot u kojem je uz članove Najboljih hrvatskih tamburaša gostovala glumačka legenda Ivo Gregurević s članicom pjevačkog zbora Jane - Jelenom Pršom.

Aranžmane za kompletan album napravio je Ivan Šarić odsviravši gotovo sve instrumentalne dionice, a gostujući primaši bili su Denis Špegelj iz Najboljih hrvatskih tamburaša i Josip Juzbašić iz Bande odabrane.

Treba istaknuti da je ovaj album bio i nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji za Najbolji album tamburaške glazbe.