MIRNA ARIA - LOGO - 2
NHT 25 GOD_LICE

14. studenog 2012. godine u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Najbolji hrvatski tamburaši održali su slavljenički koncert posvećen 25. obljetnici njihovog profesionalnog djelovanja. Gosti su im bili: ženske vokalne skupine Jane (V. Gorica) i Druge (Strizivojna), zatim tamburaški sastav oformljen samo za ovu prigodu od sinova članova NHT-a (Mato i Karlo Lukačević, Zvonimir Gašparović i Ivan Šarić), TS Ringišpil (Slakovci) i legenda klapske pjesme Tomislav Bralić iz klape Intrade.

Koncert je tonski i vizualno snimljen te je ovaj album logična posljedica tog slavljeničkog koncerta. Album je u stvari dvostruki audio CD na kojem se nalazi 31 skladba, a odražava i prenosi izuzetnu atmosferu na ovom nezaboravnom koncertu.

Hrvatska televizija je u nekoliko navrata emitirala snimku ovog koncerta, a fragmenti se mogu pronaći i pogledati na mrežnim stranicama servisa You tube.

Želimo vam ugodne trenutke dok preslušavate ovaj iznimni audio zapis.

Ovaj album kao i sva naša ostala izdanja možete nabaviti na benzinskim crpkama tvrtke CRODUX, na motelu Plitvice (Zagrebačka obilaznica), u prodajnom prostoru Croatia recordsa, Bogovićeva 5 ili direktnom narudžbom na e-mail: info@mirna-aria.hr

 

Više informacija o N.H.T. na:

http://www.najboljihrvatskitamburasi.com/

ili

https://www.facebook.com/pages/Najbolji-hrvatski-tambura%C5%A1i/62466890208?fref=ts